نارسایی قلبی تحت تأثیر سلامت روده است
محققان ارتباطی بین سلامت روده و سلامت قلب و عروق ترسیم کردند. این مطالعه به طور خاص نارسایی قلبی، مرحله نهایی بیماری قلبی که سالانه بیش از شش میلیون نفر را تحت تاثیر قرار می دهد، مورد بررسی قرار داد. بیماری های قلبی عروقی علت اصلی مرگ و میر درکشور های مختلف شناخته شده است.
برای این تحقیق، محققان نتایج ۵۱۱ مطالعه گذشته را تجزیه و تحلیل کردند. آنها بر روی یک متابولیت مضر به نام تری متیل آمین-N-اکسید (TMAO) تمرکز کردند. این متابولیت در حضور گوشت قرمز، لبنیات پرچرب و زرده تخم مرغ تولید می شود.
متخصصان دریافتند افرادی که نارسایی قلبی را تجربه میکنند، تمایل به افزایش متابولیتهای روده دارند که با افزایش بستری شدن در بیمارستان و افزایش مرگ و میر مرتبط است.
همچنین دریافتند که بیماران نارسایی قلبی اغلب دارای تنوع زیستی کمتری هستند.
با این حال، به دلیل کمبود داده، دانشمندان نتوانستند تعامل بین میکروبیوم و سیستم قلبی عروقی را شناسایی کنند. آنها خاطرنشان کردند که تغذیه خوب با یک سیستم قلبی عروقی سالم مرتبط است و محققان باید این سوال را بیشتر بررسی کنند.
کارشناسان امیدوارند که این مطالعه دیگران را تشویق کند تا در مورد چگونگی تأثیر روده و سیستم عروقی بر یکدیگر اطلاعات بیشتری کسب کنند.
Kelley Anderson یکی از نویسندگان این مطالعه گفت:
«برای تشخیص و مدیریت نارسایی قلبی به یافتهها و نتایج آزمایشات خاصی تکیه میکنیم، اما نمیدانیم عملکرد ضعیف قلب چگونه بر فعالیتهای روده، از جمله جذب غذا و داروها تأثیر میگذارد».
“اکنون یک رابطه رفت و برگشتی بین قلب و عناصر موجود در روده درک می شود، زیرا به وضوح قلب و سیستم عروقی به طور مجزا کار نمی کنند. سلامت یک سیستم می تواند مستقیماً بر دیگری تأثیر بگذارد، اما ارتباطات واضحی دارد. هنوز به صورت علمی در حال بررسی هستند.»
دانشمندان در حال حاضر در حال توسعه یک مطالعه آینده نگر برای ارزیابی میکروبیوم در بیماران مبتلا به نارسایی قلبی هستند. ما به ویژه به تجربه علامتی بیماران مبتلا به نارسایی قلبی در مرحله نهایی و همچنین کاهش وزن و کاهش وزن مرتبط با بیماری در این مرحله از بیماری قلبی عروقی علاقه مندیم.
نارسایی قلبی تحت تأثیر سلامت روده است
نوشته نارسایی قلبی تحت تأثیر سلامت روده است اولین بار در واحد خبری بنیاد فرهنگ سالمندی. پدیدار شد.