۶ حقیقت در مورد بیماری قلبی که باید بدانید
۶ حقیقت در مورد بیماری قلبی که باید بدانید
بیماری قلبی یکی از علل اصلی مرگ و میر در سطح جهان است. بیماری عروق کرونر قلب یک بیماری شایع قلبی است که منجر به افزایش مرگ و میر و مرگ و میر در کشور می شود. انتخاب سبک زندگی ناسالم، مانند خوردن رژیم غذایی سرشار از چربی های اشباع شده، عدم تحرک بدنی، مصرف بیش از حد الکل می تواند به بیماری قلبی کمک کند.
اگر به اندازه کافی زود تشخیص داده شود، تغییرات سبک زندگی ممکن است از آسیب بیشتر بیماران جلوگیری کند و همچنین به دنبال مداخله پزشکی به موقع باشد. بنابراین، درک علل و علائم بیماری قلبی مهم است تا بتوانید از قلب خود مراقبت کنید و زندگی سالمی داشته باشید.
انواع بیماری های قلبی
بیماری قلبی به مجموعه ای از شرایطی اطلاق می شود که بر سیستم قلبی عروقی تأثیر می گذارد. انواع مختلفی از بیماری های قلبی مانند بیماری عروق کرونر، آریتمی، نقص مادرزادی قلب، بیماری دریچه قلب ، بیماری عضله قلب، عفونت قلبی و بیماری عروق مغزی (سکته مغزی) وجود دارد. درمان هر بیماری از فردی به فرد دیگر متفاوت خواهد بود.
عوارض فشار خون بالا
فشار خون بالا کنترل نشده می تواند باعث حمله قلبی یا سکته شود. بنابراین، کنترل فشار خون به طور منظم و مراقبت از قلب بسیار مهم است. اگر فردی در خانواده شما فشار خون بالا دارد ، باید آنها را تشویق کنید که به طور منظم آن را چک کنند.
علائم حمله قلبی
حملات قلبی زمانی دیده می شود که خون غنی از اکسیژن مسدود شده و نمی تواند به قلب جریان یابد. قسمتی از قلب که فاقد اکسیژن است می میرد اگر جریان دوباره برقرار نشود و ممکن است فرد بمیرد. امروزه تعداد زیادی از جوانان بر اثر سکته قلبی می میرند که می تواند به دلیل عادات غذایی نادرست، عدم تحرک بدنی و استرس رخ دهد. فرد مبتلا به حمله قلبی ممکن است علائمی مانند درد یا ناراحتی (در قفسه سینه، بازوها، شانه، آرنج، فک یا پشت)، تنگی نفس و حالت تهوع یا استفراغ را نشان دهد.
حملات قلبی بیشتر در صبح اتفاق می افتد
بر اساس تحقیقات، حملات قلبی در ساعات صبح شایعتر است. آیا می دانستید که هورمون های استرس بدن مانند کورتیزول نیز در هنگام صبح زیاد است؟
خندیدن برای سلامت قلب شما مفید است
طبق مطالعات مختلف، افرادی که به تنهایی زندگی می کنند در مقایسه با افرادی که با خانواده، هم اتاقی یا شریک زندگی خود زندگی می کنند، دو برابر بیشتر در معرض حمله قلبی قرار دارند. مطالعات همچنین تأیید میکنند که تعامل اجتماعی منظم و ارتباط اجتماعی نقش مهمی در رفاه کلی و حتی سلامت قلب دارد. گذراندن زمان با کیفیت با خانواده می تواند به کاهش استرس و مبارزه با افسردگی کمک کند که می تواند منجر به بیماری قلبی شود. علاوه بر این، خندیدن می تواند از سلامت قلب محافظت کند، زیرا باعث شل شدن و انبساط مجدد عروق خونی می شود. بنابراین، خندیدن می تواند ایده خوبی باشد.
راه های جلوگیری از حملات قلبی و سکته مغزی
با پرهیز از مصرف دخانیات، فعالیت بدنی منظم، حفظ یک رژیم غذایی سالم و کنترل منظم فشار خون، قند خون و چربی خون می توان از حملات قلبی و سکته جلوگیری کرد. علاوه بر این، ترک سیگار، حفظ وزن سالم و کنترل قند خون، فشار خون و کلسترول می تواند حدود ۱۰ سال به زندگی فرد اضافه کند. اتخاذ شیوه های زندگی سالم برای همه ضروری خواهد بود.
هیچ مشکل قلبی را ساده نگیرید.
نوشته ۶ حقیقت در مورد بیماری قلبی که باید بدانید اولین بار در واحد خبری بنیاد فرهنگ سالمندی. پدیدار شد.