بیماری های مفصلی در سالمندان

بیماری های مفصلی در سالمندان

بیماری های مفصلی در سالمندان بیماری‌های مفصلی یا آرتریت‌ها در دوران سالمندی به عنوان یک مشکل شایع و مهم شناخته می‌شوند. با پیشرفت سن، عوامل مختلفی می‌توانند باعث تضعیف و آسیب به مفاصل شوند، که در نتیجه می‌تواند منجر به آرتریت‌های مختلفی شود. بیشترین نوع آرتریت در سالمندان عبارتند از: بیماری های مفصلی در سالمندان…

بیماری های عصبی در دوران سالمندی

بیماری های عصبی در دوران سالمندی

بیماری های عصبی در دوران سالمندی بیماری‌های عصبی شایع در دوران سالمندی شامل یک سری اختلالات عصبی هستند که معمولاً با پیری و تغییرات طبیعی در ساختار و عملکرد سیستم عصبی مرتبط هستند. این بیماری‌ها می‌توانند تأثیرات گسترده‌ای بر روی کیفیت زندگی و استقلال فرد داشته باشند. برخی از بیماری‌های عصبی شایع در افراد سالمند…

بیماری­های مزمن دوران سالمندی

بیماری­های مزمن دوران سالمندی

در مورد بیماری­های مزمن دوران سالمندی چه می­دانید؟ بیماری‌های مزمن در دوران سالمندی اغلب به بیماری‌هایی اشاره دارند که مدت‌ها به طول می‌انجامند و معمولاً با پیشرفت سن و تغییرات فیزیولوژیکی که در این دوره از زندگی رخ می‌دهد، مرتبط هستند. بیماری‌های مزمن معمولاً تأثیرات طولانی مدت و نیاز به مداومت در مراقبت‌های پزشکی دارند.…

بیماری دیابت در سالمندی

بیماری دیابت در سالمندی

دوران سالمندی، بیماری دیابت و راه­های کنترل آن دیابت یک بیماری مزمن است که به دلیل اختلال در تولید یا عملکرد انسولین، یک هورمون مهم که برای کنترل سطح قند خون ضروری است، رخ می‌دهد. منشأ این بیماری می‌تواند به دو دسته اصلی تقسیم شود: دیابت نوع 1 و دیابت نوع 2. بیماری دیابت در…

بیماری های ریوی در سالمندان

بیماری های ریوی در سالمندان بیماری‌ های ریوی در سالمندان شایع هستند و افراد مسن به دلیل تغییرات طبیعی در سیستم تنفسی، ضعف سیستم ایمنی، و تجربه زندگی طولانی‌تر در معرض خطرات بیشتری قرار دارند. برخی از بیماری‌های ریوی که در سالمندان شایعتر هستند عبارتند از: بیماری های ریوی در سالمندان ۱. آسم (Asthma) آسم…

حافظه سالمندان با تحریک الکتریکی مغز

بهبود حافظه سالمندان با تحریک الکتریکی مغز توانایی افراد برای یادآوری پدیده‌های مختلف با افزایش سن از بین می‌رود. شاید روزی محققان بتوانند از روشی ساده و غیردارویی برای مقابله با این روند استفاده کنند. رابرت راینهارت، عصب‌شناس شناختی در دانشگاه بوستون ماساچوست و همکارانش در مطالعه‌ای که در روز ۲۲ ماه آگوست سال ۲۰۲۲…

بازی در دوران سالمندی

اینستاگرام بنیاد فرهنگ سالمندی   بازی چیست؟ از نظر علمی بازی ، فعالیّتی فقط مخصوص کودکان نیست بلکه هر فعالیّت اختیاری که دارای قوانینی باشد و برای لذّت ایجاد شود بازی محسوب خواهد شد. بازی لازمه‌ حیات و بقای بشر از ابتدای تاریخ تاکنون بوده و فرقی نمی‌کند انسان چقدر پیشرفت کند زیرا باز هم…