تمرین های استقامت در سالمندی
تمرین های استقامت در سالمندی (تحمل) و یا ورزش های هوازی باعث افزایش تنفس و ضربان قلب شما می شود. برای افرادی که وارد سالهای بالای زندگی خود می شوند ، سالم ماندن از نظر بدنی مهم است. البته باید شناخت که کدام نوع تمرین برای سالمندی بهتر است. تمرین های استقامتی (هوازی مانند دوچرخه سواری و دویدن) و تمرینات مقاومتی (مانند وزنه برداری و تقویت عضله) ممکن است بر طول عمر شما تأثیر بگذارد.
مطالعات نشان می دهد که هر دو نوع تمرین فوق عملکردهای مختلف و اساسی را انجام می دهند و تمرین ترکیبی از این دو ممکن است بهترین راه برای حفظ سلامتی شما در سن بالاتر باشد.
تأثیر تمرینات مقاومت در قلب
طی تحقیقی تأثیر وزنهبرداری بر سلامت قلب بررسی شد. این تحقیق که اخیراً در مجله پزشکی و علوم در ورزش منتشر شده است ، نشان داد که اگر هر هفته زمانی کمتر از یک ساعت وزنه بردارید، ممکن است خطر ابتلا به قلبی یا سکته مغزی را تا 40 یا حتی 70 درصد کاهش دهید.
محققان با تحقیق بر روی 12.591 بزرگسال از سال 1987 تا 2006 بر روی بیمارانی انجام شد که سکته قلبی و سکته مغزی داشته اند اما منجر به مرگ نشده بود. محققین دریافتند که پایبندی به تمرین های استقامتی خطر مرگ را کاهش می دهد.
تحقیق
محقق برجسته ، Duck-chul Lee ، دکترا ، دانشیار کینزیولوژی در دانشگاه ایالتی آیووا ، با اظهار تعجب از نتیجه تحقیق اعلام کرد که تمرین حتی با کمتر از یک ساعت در هفته ورزش می تواند خطر بیماری های قلبی عروقی را کاهش دهد.
لی در مورد سالمندان گفت: “ورزشهای مقاومتی به ویژه برای سالمندان نه تنها برای سلامت قلب و عروق ، بلکه برای سلامت استخوان ، عملکرد بدنی ، استقلال و کیفیت زندگی آنها نیز مهم است.”
برخی از فعالیت های افزاینده قدرت بدنی از نوع استقامت:
ورزش پیاده روی
ورزش در اطراف خانه تمرین های استقامت در سالمندی
فعالیتهای خارج از منزل
فعالیتهای داخلی
ورزش ها
تمرین های استقامت در سالمندی
ایمنی
برای گرم کردن و خنک شدن قبل و بعد از فعالیت های استقامتی خود ، کمی فعالیت سبک انجام دهید.تمرین های استقامت در سالمندی
تذکرتمرین های استقامت در سالمندی
هنگامی که شما آماده شروع تمرین ورزشی هستید ، ابتدا زمانی را برای انجام فعالیت های استقامتی صرف کرده ، سپس ورزش های خود را شدت دهید.تمرین های استقامت در سالمندی