گرمازدگی در سالمندان
گرمازدگی در سالمندان
اگر برای مدت طولانی در معرض دماهای بالا قرار بگیرید، مانند امواج گرما یا هوای با رطوبت بالا، استرس ناشی از گرما ممکن است رخ دهد. افراد مسن در برابر استرس گرمایی آسیب پذیرتر هستند. رویارویی با شرایط مزمن، مصرف داروهای تجویزی متعدد و عدم توانایی در تطبیق با تغییرات ناگهانی دما، همگی به افزایش خطر ابتلا به استرس ناشی از گرما کمک می کنند.
گرمازدگی چیست؟
گرمازدگی باعث می شود دمای بدن به سرعت در عرض ۱۰ تا ۱۵ دقیقه به ۱۰۴ درجه یا بیشتر افزایش یابد و به دلیل عدم توانایی در تعریق قادر به خنک شدن نباشد. افرادی که بیشتر در معرض خطر گرمازدگی قرار دارند شامل افراد مسنتری هستند که کمآبی میشوند، در خانهها یا آپارتمانهای بدون تهویه مطبوع زندگی میکنند،
بیماریهای مزمن دارند یا از اعتیاد به الکل رنج میبرند. ایمنی هوای گرم: گرمازدگی گرمازدگی در سالمندان
گرمازدگی جدی ترین بیماری مرتبط با گرما است و یک اورژانس پزشکی است. اگر دچار گرمازدگی شده اید، یا اگر فردی را می بینید که این علائم را تجربه می کند،فوراً از پزشک کمک بگیرید.
علائم گرمازدگی عبارتند از:
- غش کردن گرمازدگی در سالمندان
- گیج شدن، آشفته شدن، رفتار عجیب و غریب یا حیرت انگیز گرمازدگی در سالمندان
- دمای بدن بیش از ۱۰۴ درجه گرمازدگی در سالمندان
- نبض سریع یا نبض آهسته و ضعیف گرمازدگی در سالمندان
- عرق نمی کند حتی اگر گرم باشد گرمازدگی در سالمندان
تعریف گرمازدگی ؟ گرمازدگی در سالمندان
گرمازدگی یک بیماری خفیف تر مربوط به گرما است. اما نباید آن را ساده انگاشت. اگر درمان نشود، گرمازدگی می تواند به گرمازدگی تبدیل شود. گرمازدگی میتواند پس از چندین روز قرار گرفتن در معرض دمای بالا و بدون هیدراتاسیون مناسب ایجاد شود.
علائم گرمازدگی عبارتند از:
- رنگ پریدگی
- گرفتگی عضلات
- خستگی
- ضعف
- سرگیجه
- سردرد
- حالت تهوع یا استفراغ
- غش کردن
- پوست ممکن است خنک و مرطوب باشد
- ضربان قلب تند
- تنفس سریع و کم عمق
چگونه از خود محافظت کنید
مطمئن شوید که با نوشیدن نوشیدنی های خنک و غیر الکلی هیدراته می شوید. اگر پزشک از شما خواسته است که مصرف مایعات خود را محدود کنید یا قرص های آب مصرف کنید، از پزشک خود بپرسید که وقتی هوا گرم است چقدر باید بنوشید. سعی کنید از مایعات بسیار سرد پرهیز کنید زیرا می توانند باعث گرفتگی عضلات شوند. علاوه بر این، این نکات پیشگیری را برای محافظت از خود دنبال کنید.
- یک دوش خنک بگیرید
- اگر تهویه مطبوع ندارید، به دنبال محیطی با تهویه مطبوع برای خنک شدن باشید، مانند مرکز خرید، کتابخانه عمومی یا مرکز سالمندان.
- لباس سبک بپوشید
- در صورت امکان، در طول گرمای روز در خانه بمانید
برای فردی که استرس گرمایی دارد چه کنیم؟
اگر فردی را مشاهده کردید که علائم استرس گرمایی شدید را تجربه می کند، ممکن است یک اورژانس تهدید کننده زندگی باشد. در حالی که شروع به خنک کردن فرد مبتلا می کنید، فوراً با کمک پزشکی تماس بگیرید:
- فرد را به یک منطقه سایه ببرید.
- با استفاده از هر روشی که می توانید، شخص را به سرعت خنک کنید. به عنوان مثال، فرد را در یک وان آب خنک غوطه ور کنید، فرد را در یک دوش خنک قرار دهید، آب خنک را از شلنگ باغچه به او اسپری کنید، یا با آب خنک به او اسفنج بزنید.
- دمای بدن را کنترل کنید و تا زمانی که دمای بدن به ۱۰۱-۱۰۲ درجه فارنهایت کاهش پیدا کند، به تلاش های خنک کننده ادامه دهید.
- در اسرع وقت کمک پزشکی دریافت کنید.
ایمنی هوای گرم: گرمازدگی