محدودیت کالری نوعی رژیم غذایی است که بدون تأثیر در تغذیه باعث کاهش انرژی دریافتی در بدن می شود. با خوردن کمتر در کل می توان به این نتیجه رسید. تحقیقات قبلی دانشمندان مزایای بهداشتی از محدودیت کالری در طولانی مدت نشان داده است. مطالعات حیوانی نشان می دهد که محدودیت کالری می تواند پیشرفت تعدادی از بیماری های مرتبط با سن را به تاخیر بیاندازد.
دکتر ویلیام ای. کراوس از دانشگاه دوک ، تیمی از محققان را به تحقیق درمورد تأثیرات سلامتی محدودیت کالری در بزرگسالان جوان و میانسال که چاق نبودند ، هدایت کرد. این تحقیق های 2 ساله توسط مؤسسه ملی پیری (NIA) آمریکا و مؤسسه ملی دیابت و بیماریهای گوارشی و کلیوی (NIDDK) مورد حمایت قرار گرفت.
محققان به طور تصادفی 218 بزرگسال را به محدودیت کالری یا الگوی غذایی معمول آنها تحت نظر قرار دادند. در آغاز مطالعه ، زن و مرد بدنی سالم داشته و از نظر وزنی یا وزن شان طبیعی بود یا کمی اضافه وزن داشتند. کسانی که در گروه محدودیت کالری قرار داشتند، در طول دوره آموزش هایی داده شد تا به آنها کمک کند بتوانند 25 درصد کاهش کالری روزانه خود را مدیریت کرده و این روند را حفظ کنند.
نتایج محدودیت کالری درافراد زیر 50 سال
محققان میزان مصرف انرژی و انرژی دریافت شده را بررسی کردند. به طور متوسط ، 143 بزرگسال در این گروه نزدیک به 12 درصد محدودیت کالری را در کل دوره 2 ساله حفظ کردند. این گروه همچنین به طور متوسط 10٪ از وزن بدن شان کاهش یافت. 75 بزرگسال دیگر این گروه در طی تحقیق میزان کالری دریافتی و همچنین وزن پایداری داشتند.
این تیم در سال 2015 گزارشی از نتایج اصلی این تحقیق منتشر کرد که آیا محدودیت کالری بر متابولیسم بدن تأثیر می گذارد یا خیر. آنها دریافتند که محدودیت کالری بر دمای بدن تأثیر نمی گذارد. مدت زمان متابولیسم استراحت را کم کرد ، اما در پایان 2 سال اختلاف معنی داری وجود نداشت.
محققان این گروه در گزارش دیگری به صورت مفصل به عوامل خطرساز ناشی از مصرف کالری در بیماری قلبی و دیابتی پرداختند. این یافته ها در 11 ژوئیه سال 2019 در لانست دیابت و غدد درون ریز منتشر شد .
در مقایسه با گروه کنترل ، محدودیت کالری سایز کمر و فشار خون را به میزان قابل توجهی کاهش داد. آزمایشات آزمایشگاهی کاهش کلسترول LDL و تری گلیسیرید را نشان داد. علاوه بر این ، اقدامات التهاب ، مقاومت به انسولین ، کنترل گلوکز و سندرم متابولیک بسیار بهبود یافت. محدودیت کالری درافراد زیر 50 سال
این یافته ها حاکی از آن است که محدودیت متوسط کالری ممکن است خطر ابتلا به بیماری های قلبی و دیابت را حتی در بزرگسالان سالم که چاق نیستند ، کاهش دهد. کراوس می گوید: “مردم می توانند این کار (محدودیت دریافت کالری) را به راحتی انجام دهند، مثل این که بتوانند بعد از صرف شام تنقلات مصرف نکنند.” محدودیت کالری درافراد زیر 50 سال
برای درک چگونگی محدودیت کالری در این مزایا ، تحقیقات بیشتری لازم است. تأثیر طولانی مدت محدودیت کالری در بزرگسالان و یا سالمندان سالم با وزن طبیعی نیز نیاز به مطالعه بیشتر دارد.
محدودیت کالری درافراد زیر 50 سال
یک اتفاق ساده می تواند زندگی شما را تغییر دهد.